Kahvila Pohjoinen Pirtti

Elokuussa 2018 auennut Kahvila POHJOINEN PIRTTI sijaitsee Nuuksion Pohjoisen Portin – Salmen ulkoilualueen keskellä – Vihdin Otalammella.  Ihastuttava vanha hirsirakennus, 1800-luvulla rakennettu väentupa on osa entisaikojen kartanomiljöötä ja sen ikkunoista siintää Salmijärvi. Tunnelmallinen hirsirakennus palvelee kahvilana viikonloppuisin syys- ja talviaikana. Arkena tilaa voi vuokrata erilaisiin tapahtumiin. Portilla on myös iso ilmainen pysäköintialue.

Pirtti sijaitsee vain puolen tunnin ajomatkan päässä Helsinki-Vantaan lentokentältä ja alle tunnin päässä Helsingin keskustasta. Pirttiin mahtuu n. 80 henkilöä. Pirtissä on myös kaksi erillistä huonetta, Emännän kammari sekä Peräkammari pienempien ryhmien käyttöön. Tiloissa voi myös järjestää kokouksia ja koulutuksia, kammareissa on käytössä televisioruutu ja Pirtin puolella iso heitinkangas.

Kahvilassa tarjoamme suolaiset ja makeat herkut kahvin ja kotimaisista luonnonyrteistä haudutetun yrttijuoman kera. Meiltä saat myös aina itse tehtyjä laktoosittomia ja gluteenittomia herkkuja. Käytämme valmistuksessa kotimaisia raaka-aineita sekä luonnon omia herkkuja. Kahvilasta voi ostaa leivonnaisia, erilaisia kotimaisia luonnontuotteita, kirjallisuutta ja muuta käyttökelpoista mukaan, itselle tai lahjaksi.

Tarjolla on viikonloppuisin lounas klo 11-14, jonka teemme paikan päällä itse ja se on konstailematonta kotiruokaa. Lounas on laktoositon ja gluteeniton, jollei toisin mainita.

Pirtissä voit kahvilan aukioloaikoina nauttia paikan päällä leivottuja herkkuja. Pirtillä on myös catering-palvelu, voit tilata meiltä ruoat paikan päälle ja toimitamme ruokia myös asiakkaan tiloihin.

Kaikki tuotteemme leivotaan paikan päällä ja ne ovat aina laktoosittomia. Meiltä saat myös erilaisia gluteenittomia herkkuja ilman lisäveloitusta.

Kahvila-ravintola Pohjoinen Pirtti on avoinna lauantaisin ja sunnuntaisin klo 10-16 läpi vuoden.

Kahvila, Nuuksion Pohjoisella Portilla

Pirttiä voi myös varata erilaisiin tilaisuuksiin, kuten häihin, syntymäpäiväjuhliin, rippijuhliin/nimiäisiin, lakkiaisiin ja muihin valmistujaisiin, polttareihin, sukujuhliin, kerhojen ja yhdistysten kokoontumisiin ja tietysti yritysten kokouksiin ja työhyvinvointipäiviin. Yhteistyökumppaneinamme on luontopalveluiden ja muiden vapaa-ajan palveluiden ammattilaisia. Voit valita aktiviteetin useista eri vaihtoehdoista.

Meiltä voit tilata valmiit ruoat ja herkut tilaisuuksiin. Laadimme herkulliset menut teidän toiveidenne mukaisesti ja valmistamme ne laadukkaista raaka-aineista paikan päällä. Suosimme lähiruokaa, joten hankimme mahdollisimman paljon tuoreksia lähituottajilta. Käytämme runsaasti luonnosta saatavia villiyrttejä, marjoja ja sieniä lähes kaikissa ruuissamme. Pirtillä on myös anniskeluoikeudet.

Tuoreita korvapuusteja!

Järven rannalta löytyy viihtyisä rantasauna, jossa voit nautiskella pehmeistä löytyistä. Saunassa on pukuhuoneen lisäksi mukava oleskelutila keittiöllä ja pukuhuoneesta pääsee vilvoittelemaan katetulle kuistille, joten pieni sadekaan ei saunomista haittaa. Tilauksesta saa myös paljun, jossa voi nauttia upeasta näkymästä järvelle. Saunaa voi vuokrata ja sinne on mahdollista ostaa erilaisia saunapaketteja.  Saunaan voit myös tilata saunottajan, joka opastaa vihtomista, saunaperinteitä ja herättää löylynhengen tuomaan rentouttavan saunatuokion.

Saunan pukutila

Tervetuloa viihtymään!