Kahvila Pohjoinen Pirtti

Kahvila-ravintola Pohjoinen Pirtti on avoinna lauantaisin ja sunnuntaisin klo 10-16 läpi vuoden.

Tarjolla on viikonloppuisin lounas klo 11-14, jonka teemme paikan päällä itse ja se on konstailematonta kotiruokaa. Lounas on laktoositon ja gluteeniton, jollei toisin mainita.

Pikkujoulukausi on alkanut ja nyt voit varata pikkujoulua varten tilan sekä maukkaat jouluruoat koko porukalle.
Pikkujoulumenuissa löytyy makuja moneen suuhun perinteisestä uudenlaisempiin, valitse omasi!
Facebook Pirtin sivut
Pikkutontun joulumenu
Pirtin perinteinen pikkujoulumenu
Hauskat pikkujoulut
Jotain uutta ja jotain vanhaa pikkujoulua

8.12.2018 Nuuksion Pohjoisella Portilla on Joulupolku – koko perheen tapahtuma!
Nuuksion Pohjoisen Portin Joulupolku

Pirtissä voit kahvilan aukioloaikoina nauttia mm. joitain seuraavia paikan päällä leivottuja herkkuja, jotka hiukan vaihtelevat:
Mustikkapiirasta
Marjapiirasta
Omenapiirasta
Vanilja-juustokakkua
Pikkupupun porkkanakakkua
Suklaaunelmia
Hyydykekakkuja
Kuivakakkupaloja
Hinnat 1,50 – 3,00 €/pala

Eränkävijän sienipiirasta
Wanhanajan kaalipiirasta
Emännän kasvispiirasta
Kinkku-sipulipiirasta
Savuporo-sipulipiirasta
Riistapiirasta
Italian piirasia
Hinnat 3,00 – 3,50 €/pala

Kaikki tuotteemme leivotaan paikan päällä ja ne ovat aina laktoosittomia. Meiltä saat myös erilaisia gluteenittomia herkkuja ilman lisäveloitusta.

Elokuussa 2018 auennut Kahvila POHJOINEN PIRTTI sijaitsee Nuuksion Pohjoisen Portin – Salmen ulkoilualueen keskellä – Vihdin Otalammella. Paikalla on runsaasti ilmaista pysäköintitilaa. Ihastuttava vanha hirsirakennus, 1800-luvulla rakennettu väentupa on osa entisaikojen kartanomiljöötä ja sen ikkunoista siintää Salmijärvi. Tunnelmallinen hirsirakennus palvelee kahvilana syys- ja talviaikana viikonloppuisin. Arkena tilaa voi vuokrata erilaisiin tapahtumiin.

Pirtti sijaitsee vain puolen tunnin ajomatkan päässä Helsinki-Vantaan lentokentältä ja alle tunnin päässä Helsingin keskustasta. Pirttiin mahtuu 80 henkilöä. Pirtissä on myös kaksi erillistä tilaa pienempien ryhmien käyttöön.

Kahvilassa tarjoamme suolaiset ja makeat herkut kahvin ja kotimaisista luonnonyrteistä haudutetun yrttijuoman kera. Meiltä saat myös aina itse tehtyjä laktoosittomia ja gluteenittomia herkkuja. Käytämme valmistuksessa kotimaisia raaka-aineita sekä luonnon omia herkkuja. Kahvilasta voi ostaa leivonnaisia, erilaisia kotimaisia luonnontuotteita, kirjallisuutta ja muuta käyttökelpoista mukaan, itselle tai lahjaksi.

Kahvila, Nuuksion Pohjoinen Portti – Salmen ulkoilualue

Pirttiä voi myös varata erilaisiin tilaisuuksiin, kuten häihin, syntymäpäiväjuhliin, rippijuhliin, lakkiaisiin ja muihin valmistujaisiin, polttareihin, sukujuhliin, kerhojen ja yhdistysten kokoontumisiin ja tietysti yritysten kokouksiin ja työhyvinvointipäiviin. Yhteistyökumppaneinamme on luonto- ja muiden vapaa-ajan palveluiden ammattilaisia. Valitse oheen aktiviteetteja useista eri vaihtoehdoista, joita löytyy sivulta Mennäänkö?.

Meiltä voit tilata valmiit ruoat ja herkut tilaisuuksiin. Laadimme herkulliset menut teidän toiveidenne mukaisesti ja valmistamme ne laadukkaista raaka-aineista paikan päällä. Suosimme lähiruokaa, joten hankimme mahdollisimman paljon tuoreksia lähituottajilta. Käytämme myös runsaasti luonnosta saatavia villiyrttejä, marjoja ja sieniä kaikissa ruoissamme.

Korvapuusteja!

Järven rannalta löytyy viihtyisä rantasauna, jossa voit nautiskella pehmeistä löytyistä. Saunassa on pukuhuoneen lisäksi mukava oleskelutila keittiöllä ja pukuhuoneesta pääsee vilvoittelemaan katetulle kuistille, joten pieni sadekaan ei saunomista haittaa. Tilauksesta saa myös paljun, jossa voi nauttia upeasta näkymästä järvelle. Saunaa voi vuokrata ja sinne on mahdollista ostaa erilaisia saunapaketteja, esimerkkinä vaikkapa pikkusuolaisen purtavan, runsaan lihaisan Äijälankun, astetta kevyemmän Neidonlankun, Vege-vakan tai vaikka saunajuoma-paketin. Saunaan voit myös tilata saunottajan, joka opastaa vihtomista, saunaperinteitä ja herättää löylynhengen tuomaan rentouttavan saunatuokion.


Äijälankku!


Äijälankkua polttariporukalle!

Tervetuloa viihtymään!