Kahvila Pohjoinen Pirtti

Elokuussa 2018 auennut Kahvila POHJOINEN PIRTTI sijaitsee Nuuksion Pohjoisen Portin – Salmen ulkoilualueen keskellä – Vihdin Otalammella.  Ihastuttava vanha hirsirakennus, 1800-luvulla rakennettu väentupa on osa entisaikojen kartanomiljöötä ja sen ikkunoista siintää Salmijärvi. Tunnelmallinen hirsirakennus palvelee kahvilana pääasiassa viikonloppuisin. Tilaa voi vuokrata myös erilaisiin tapahtumiin. Portilla on iso ilmainen pysäköintialue.

Pirtti sijaitsee vain 30 minuutin ajomatkan päässä Helsinki-Vantaan lentokentältä ja alle tunnin päässä Helsingin keskustasta, Nuuksion järviylängön pohjoisella reunalla.

Kahvila-ravintola Pohjoinen Pirtti on avoinna lauantaisin ja sunnuntaisin klo 11-17 läpi vuoden.              Muista aukioloajoistamme tiedotamme sekä facebook-sivuilla https://www.facebook.com/NuuksionPohjoinenPirtti/ että Googlessa  

Pirttiin mahtuu n. 80 henkilöä. Pirtissä on tuvan lisäksi myös kaksi pienempää huonetta, Emännän kammari sekä Peräkammari pienempien ryhmien käyttöön. Tiloissa voi myös järjestää kokouksia ja koulutuksia, juhlia ja tapahtumia. Kammareissa on käytössä televisioruutu ja Pirtin puolella iso heitinkangas.

1800-luvun lämmin ja kotoisa tunnelma hellii Pirtillä

Kahvilassa tarjoamme aina itse tehdyt suolaiset ja makeat herkut kahvin ja kotimaisista luonnonyrteistä haudutetun yrttijuoman kera. Meiltä saat myös laktoosittomia ja gluteenittomia herkkuja. Käytämme valmistuksessa kotimaisia raaka-aineita sekä luonnon omia herkkuja. Kahvilasta voi ostaa leivonnaisia, erilaisia kotimaisia luonnontuotteita, kirjallisuutta ja muuta käyttökelpoista mukaan, itselle tai lahjaksi.

Tyrni-vaniljahyydykekakku

Tarjolla on viikonloppuisin lounas klo 12-15, jonka teemme paikan päällä itse ja se on herkullista kotiruokaa. Lounas on aina laktoositon ja gluteeniton.

Pirtissä voit kahvilan aukioloaikoina nauttia paikan päällä leivottuja tuoreita herkkuja.

Tuoreita korvapuusteja

Kaikki tuotteemme valmistetaan paikan päällä ja ne ovat aina laktoosittomia. Meiltä saat myös erilaisia gluteenittomia herkkuja ilman lisäveloitusta.

Kahvila, Nuuksion Pohjoisella Portilla

Pirttiä voi myös varata erilaisiin tilaisuuksiin, kuten häihin, syntymäpäiväjuhliin, rippijuhliin, ristiäisiin/nimiäisiin, lakkiaisiin ja muihin valmistujaisiin, polttareihin, sukujuhliin, kerhojen ja yhdistysten kokoontumisiin ja tietysti yritysten kokouksiin ja työhyvinvointi- ja virkistyspäiviin. Yhteistyökumppaneinamme on luontopalveluiden ja muiden vapaa-ajan palveluiden ammattilaisia. Voit valita aktiviteetin useista eri vaihtoehdoista. Lisätietoja palveluista löydät Yrityksille-välilehdeltä.

Emännän kammarissa kokoustaa tai juhlii 12-15 henkilöä

Catering-palvelustamme voit tilata valmiit ruoat ja herkut tilaisuuksiin.  Suosimme lähiruokaa, joten hankimme mahdollisimman paljon tuoreksia lähituottajilta. Käytämme runsaasti luonnosta saatavia villiyrttejä, marjoja ja sieniä lähes kaikissa ruuissamme. Pirtillä on myös anniskeluoikeudet.

Buffet-kattaus (Willa Härkälä)

Järven rannalta löytyy viihtyisä rantasauna, jossa voit nautiskella pehmeistä löylyistä. Saunassa on pukuhuoneen lisäksi mukava oleskelutila keittiöllä ja pukuhuoneesta pääsee vilvoittelemaan katetulle kuistille, joten pieni sadekaan ei saunomista haittaa.  Saunalla on myös oma ranta, josta voi käydä pulahtamassa Salmijärvessä. Tilauksesta saa myös paljun paikalle, jossa voi nauttia upeasta näkymästä järvelle.

Saunaan voit myös tilata saunottajan, joka opastaa vihtomista, saunaperinteitä ja herättää löylynhengen tuomaan rentouttavan saunatuokion. Saunapalvelut sopivat erittäin hyvin esimerkiksi ulkomaisille vieraille, hemmotteluilloille ja polttariporukoille.

Saunan pukutila

Rantasauna

Oivahymyraportin tuloksen löydät täältä https://bit.ly/2v23nwb

Tervetuloa viihtymään!