Erityisryhmille

Järjestämme tekemistä myös erityisryhmille, kuten vammaisille, liikuntarajoitteisille ja eläkeläisille. Salmen ulkoilualueella on useita reittejä, jotka soveltuvat pyörätuolilla sekä muilla apuvälineillä liikkumiseen. Pari metriä leveitä tasaisia kivituhkareittejä löytyy 3 km, 6 km ja 10 km. Maasto on vaihtelevaa ja paikoin mäet ovat jyrkkiä, joten reiteille tarvitaan mukaan avustaja. Avusteisena pääsee myös koko päivän kestävälle retkelle Luontokeskus Haltialle, jonne on matkaa kertyy reilu 14 km.

Kartoitamme myös metsäkohteita, joihin pääsee joko itsenäisesti apuvälineitä käyttämällä tai avustettuna. Vuokraamme tarvittaessa maastokärryjä tai maastorattaita, joilla voimme saavuttaa haastavampiakin maastokohteita turvallisesti.

Koska sijaitsemme järven rannalla, löytyy meiltä myös kesäaikana inkkarikanootteja. Inkkarikanootit on myös mahdollista varustaa kaatumisen estävillä välineillä sekä vuokraamme tarvittaessa myös kokonaan ilmatäytteisen kanootin, joka on turvallinen vesillä. Näin kaikilla on mahdollisuus päästä järviluonnon ääreen nauttimaan vesielementistä. Järviluonnon rikkaus, kasvit, linnut, äänet ja tuoksut sekä vesi itsessään luon ikimuistoisen kokemuksen.

Otamme huomioon myös erityisruokavaliot. Meillä on siirrettävä tulipohja, jonka läheisyyteen pääsee pyörätuolilla ja se on mahdollista myös varustaa kaatumisen estävillä välineillä. Muutamat reitistöjen varrella olevat tulipaikat ovat myös saavutettavissa pyörätuolilla.

Pyydä tarjous niin suunnittelemme yhdessä kanssanne juuri teidän ryhmällenne sopivan retken.

Luonto kuuluu kaikille!