Menuja

Täältä löydät erilaisia ateriakokonaisuuksia, joista voit valita juuri sinulle sopivan vaihtoehdon. Aterioiden kanssa on aina tarjolla kylmää vettä sekä mehua. Teemme myös tilauksesta toiveidenne mukaisia kokonaisuuksia tai a’la carte annoksia. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Juhlamenut häihin, syntymäpäiviin ja muihin juhliin, tästä voit rakentaa oman juhlavan menun makusi mukaan:  Oma menu .

Pirtin juhlavat kattaukset:

Kattauksella luodaan juhla, Willa Härkälän juhlatila
Herkulliset salaatit kruunaavat pitopöydän
Häämenu, kylmät salaatit

Juhlakattaus

Aamiaispöytä

Kinuskisynttärikakku
Hello Kitty kakku, päivänsankarin unelmakakku!
Pikku Prinssin nimiäiskakku/ristiäiskakku
Voileipäkakkuja jokaiseen makuun

Pirtin erikoisuudet, aidot ja alkuperäiset Pirtin Äijälankku, Pirtin Neidonlauta ja Pirtin Vegevakka, sopivat loistavasti esimerkiksi polttareihin, porukan illanistujaisiin, peliporukoille, yhdistyksille, saunailtoihin tai muuten vain jotain erilaista hakeville. Mikään näistä ei jätä ketään nälkäiseksi, sen verran tuhteja nämä ovat! Nämä onkin suunniteltu kymmenestä jopa kahdellekymmenelle henkilölle.

Ohessa esimerkkinä 140 cm pitkä Pirtin Äijälankku, joka sisältää n. 14 kg erilaisia herkullisia ja tuhteja makkaroita ja nakkeja, lihaa, kanaa, lihapullia, lohkoperunoita, sipulirenkaita ym. sekä lisukkeeksi vielä kulho coleslawta tai perunasalaattia ja kolme maukasta kastiketta, joista yksi on todella tulista! Palanpainikkeeksi tulee aina raikasta vettä. Nämä eivät jätä ketään kylmäksi, tule ja maista!

Näitä on saatavilla myös pienemmille ryhmille!