Menuja ja catering Makujen Kipinätär

Täältä löydät erilaisia vinkkejä ateriakokonaisuuksiin, joista voit valita juuri sinulle sopivan vaihtoehdon. Aterioiden kanssa on aina tarjolla kylmää vettä sekä mehua. Teemme myös tilauksesta toiveidenne mukaisia kokonaisuuksia tai a’la carte annoksia.

Valmistamme herkulliset täytekakut, hääkakut, leivonnaiset, suolaiset ja muut juhlavat herkut pitopöytineen toiveidenne mukaisesti ja autamme järjestämään erilaisia tapahtumia ammattitaidolla. Kauttamme voit vuokrata myös astioita.

Juhlamenut häihin, syntymäpäiviin ja muihin juhliin avautuu alla olevasta linkistä. Sieltä voit valita ja rakentaa oman juhlavan kokonaisuuden makusi mukaan. Autamme mielellämme valitsemaan tasapainoisen kokonaisuuden kanssasi.

Suunnittele oma menu (klikkaa ladataksesi pdf-tiedosto)

Kaikkien menujemme kopiointi on kielletty ja pidätämme oikeuden muutoksiin.

Pirtin juhlavat kattaukset esimerkkejä:

Kattauksella luodaan juhla, Willa Härkälän juhlatila
Herkulliset salaatit kruunaavat pitopöydän
Häämenu, kylmät salaatit
Juhlava pitopöytä
Juhlakattausta Pirtillä

Kinuskisynttärikakku

Hello Kitty kakku, päivänsankarin unelmakakku!
Pikku Prinssin nimiäiskakku/ristiäiskakku
Voileipäkakkuja jokaiseen makuun

 

Pirtin erikoisuudet, aidot ja alkuperäiset Pirtin Äijälankku , Pirtin Neidon lauta ja Pirtin Vegevakka, sopivat loistavasti esimerkiksi polttareihin, porukan illanistujaisiin, peliporukoille, yhdistyksille, saunailtoihin tai muuten vain jotain erilaista hakeville. Lisäksi löytyy Jokaiselle jotakin, Väentuvan erikoinen, Juustovati, Herkkuvati Mikään näistä ei jätä ketään nälkäiseksi, sen verran tuhteja nämä ovat! Nämä onkin suunniteltu kymmenestä jopa kahdellekymmenelle henkilölle.

Ohessa esimerkkinä 140 cm pitkä Pirtin Äijälankku, joka sisältää n. 14 kg erilaisia herkullisia ja tuhteja makkaroita ja nakkeja, lihaa, kanaa, lihapullia, lohkoperunoita, sipulirenkaita ym. sekä lisukkeeksi vielä kulho coleslawta tai perunasalaattia ja kolme maukasta kastiketta, joista yksi on todella tulista! Palanpainikkeeksi tulee aina raikasta vettä. Nämä eivät jätä ketään kylmäksi, tule ja maista!

Näitä on saatavilla myös pienemmille ryhmille!

Tilaukset ja tiedustelut:

info@luonnonhelmassa.fi tai  045 7871 5399