Olipa kerran…

Olipa kerran vaan ei niin kauan sitten, aurinkoinen syksyinen päivä. Rinkat selässä ja mukana vain vähän evästä, koska syksyinen luonto tarjoaisi meille runsauden sarvestaan herkkuja iltanuotiolle, vaelsi kaksi toisilleen tuntematonta kohti ensimmäistä yhteistä leirinuotiota. Illan menu sai meidät miettimään, että voisipa tätä tarjota muillekin – tulipa hyvää! Kylläisinä meillä virisi aatosten perukoille pieni ajatus.

Pitkin pimeää syksyä, vaellellessamme kauniissa Suomen luonnossa, puikahtelivat ajatukset ja ideat. Kylmänä ja pimeänä yönä jäällä yöpyessämme se sitten tuli – ajatus että tämä haave pitää toteuttaa. Pitkin sateista kevättä päämäärä tuli vain selvemmäksi ja selkeämmäksi. Syksyn tullen alkoi todellinen idean työstäminen ja siitä tämä tarina alkoi.

Ideat pulppusivat aina ennen retkelle valmistautumista, että mitä luonnonhelmassa kokataan. 3-4 ruokalajin päivälliset tulilla korvasivat koko päivän luonnossa vaeltamiset, hiihtämiset ja melomiset. Meidän mukaamme oli aina halukkaita vaeltajia. Retkien lomassa luonnossa valmistui vuoden mittainen tuotekehitys. Siksi uskallammekin tarjota myös sinulle huikeita makuja Suomen luonnosta – puhtaita, kauniita, herkullisia.

Loimulohta, pannujuureksia ja riistakäristystä
Katajaisia lohivartaita hiillospuikuloilla ja nokkoskastikkeella